Gröna evenemang

Drug Synthroid Online (Levothyroxine) is used for treating low thyroid hormone levels and certain types of goiters. Abilify (Aripiprazole) is used for treating agitation caused by schizophrenia or bipolar disorder, depression. Click to see full text here:

Att ena människor i en stor grupp där alla är villiga att dra sitt strå till stacken för att rädda vår planet på något vis är ett mycket effektivt sätt för att få igång en diskussion och en tankeställare. Idag finns det en mängd olika evenemang som antingen ordnas vid enstaka tillfällen eller är återkommande, där man lägger ett stort fokus på hur vi ska kunna göra det bästa för vår planet.

I Frankrike hölls under vintern 2015 ett stort klimatmöte där alla världens länder enades om att tillsammans jobba för att minska ner på sina utsläpp och den globala uppvärmningen. Fram till och med 2050 kommer man jobba mot att få en global uppvärmning under 2 grader och gärna lägre än så. Det hela kommer att ske genom att alla länder bidrar på de sätt som passar dem bäst, samt att de rika länderna kommer att bidra med pengar till de fattiga för att även de ska kunna utveckla lösningar för att minska sina utsläpp.

Samma vinter ordnade Svensk Radio sin årliga insamling Musikhjälpen som hade temat “Ingen ska behöva fly från klimatet”. Här lyfte man frågan kring de olika naturkatastrofer som sker runtom i världen till följd utav våra utsläpp. Under veckan kunde folk på olika sätt bidra med pengar och man lyckades samla in miljontals kronor som sedan gick till olika organisationer.

Miljövänliga resor under fotbollsmästerskap
Året därpå riktas blickarna mot Frankrike ännu en gång, men då utav helt andra anledningar. Här kommer nämligen fotbolls EM 2016 gå av stapeln, vilket är en utav de största sportevenemangen i Europa. 24 landslag från vår kontinent, inklusive det svenska landslaget, kommer att resa till ett flertal storstäder i landet för att ställas mot varandra i kampen om vilket lag som är det bästa. Inför mästerskapet uppmuntrar UEFA alla fotbollsfantaster som kommer att resa långa sträckor för att se matcherna på plats att välja miljövänliga resealternativ. Detta gör man genom att på sin hemsida har en speciell räknare som räknar ut hur mycket utsläpp din resa skulle bidra med om du antingen väljer flyg, bil, buss eller tåg.