Gröna evenemang

Drug Synthroid Online (Levothyroxine) is used for treating low thyroid hormone levels and certain types of goiters. Abilify (Aripiprazole) is used for treating agitation caused by schizophrenia or bipolar disorder, depression. Click to see full text here:

Att ena människor i en stor grupp där alla är villiga att dra sitt strå till stacken för att rädda vår planet på något vis är ett mycket effektivt sätt för att få igång en diskussion och en tankeställare. Idag finns det en mängd olika evenemang som antingen ordnas vid enstaka tillfällen eller är återkommande, där man lägger ett stort fokus på hur vi ska kunna göra det bästa för vår planet.

I Frankrike hölls under vintern 2015 ett stort klimatmöte där alla världens länder enades om att tillsammans jobba för att minska ner på sina utsläpp och den globala uppvärmningen. Fram till och med 2050 kommer man jobba mot att få en global uppvärmning under 2 grader och gärna lägre än så. Det hela kommer att ske genom att alla länder bidrar på de sätt som passar dem bäst, samt att de rika länderna kommer att bidra med pengar till de fattiga för att även de ska kunna utveckla lösningar för att minska sina utsläpp.

Samma vinter ordnade Svensk Radio sin årliga insamling Musikhjälpen som hade temat “Ingen ska behöva fly från klimatet”. Här lyfte man frågan kring de olika naturkatastrofer som sker runtom i världen till följd utav våra utsläpp. Under veckan kunde folk på olika sätt bidra med pengar och man lyckades samla in miljontals kronor som sedan gick till olika organisationer.

Miljövänliga resor under fotbollsmästerskap
Under sommaren 2020 räknar man med att det är en mycket stor mängd människor som reser runtom i Europa. Då kommer nämligen fotbolls EM 2020 gå av stapeln, vilket är en av de största sportevenemangen i Europa. 24 landslag från vår kontinent, förhoppningsvis även det svenska landslaget, kommer att resa till ett flertal storstäder runtom i vår världsdel för att ställas mot varandra i kampen om vilket lag som är det bästa.Till skillnad mot tidigare år är det den här gången ingen specifik nation som håller i turneringen, utan istället har olika städer fått anmäla sitt intresse om att ställa upp med arenor och arrangera ett urval av matcherna.

Inför mästerskapet uppmuntrar UEFA alla fotbollsfantaster som kommer resa långa sträckor för att se matcherna på plats att välja miljövänliga resealternativ. Detta gör man genom att på sin hemsida har en speciell räknare som räknar ut hur mycket utsläpp din resa skulle bidra med om du antingen väljer flyg, bil, buss eller tåg.